Diensten

Wanneer uw dierbare is overleden, kunt u telefonisch contact met mij opnemen. Samen maken wij een afspraak voor een eerste gesprek waarin wij de grote lijnen van uw wensen bespreken.

In een periode van ongeveer een week trekken wij samen op om alles omtrent de uitvaart vorm te geven. Ik zal u begeleiden in de keuzes omtrent de uitvaart. Op basis van uw wensen organiseer ik alles van A tot Z. Op de dag van de uitvaart ben ik bij u vanaf het moment van vertrek naar de plaats waar het afscheid zal plaatsvinden, totdat de condoleance is afgelopen. Ik draag zorg voor een goed verloop achter de schermen. Enkele dagen na de uitvaart neem ik contact met u op voor een afrondend gesprek en het regelen van de laatste praktische zaken.

Wensgesprek:
Er kan een moment in uw leven komen dat u wilt praten over het afscheid, bijvoorbeeld als u weet dat u niet lang meer te leven heeft of omdat u gewoon goed voorbereid wilt zijn. Geheel vrijblijvend kom ik langs voor een persoonlijke kennismaking en om uw wensen te bespreken. Dit wensgesprek leg ik vast in een verslag met indien gewenst een kostenbegroting. Dit document vormt de basis voor u en uw naasten om de uitvaart naar wens te realiseren voor een goed afscheid.

Voor zowel een traditionele uitvaart of een unieke ervaring bent u bij mij aan het juiste adres. Met mijn kennis en ervaring kan ik u een breed scala aan mogelijkheden bieden om zo het afscheid te organiseren dat bij het leven van uw dierbare past.