Over Elvie

Over Elvie Baarbé:

Na een loopbaan van ruim 30 jaar als projectondersteuner en eventmanager bij een grote Nederlandse bank, kwam ik voor de vraag te staan: welke richting wil ik verder in mijn werkzame leven volgen? Ik wil betekenisvol zijn voor anderen, zodoende volgde ik mijn hart en koos voor een nieuwe carrière in de uitvaartbegeleiding. Hierin kan ik mijn organisatorische kwaliteiten aanwenden om mensen bij te kunnen staan in de moeilijke dagen rondom het overlijden van een dierbare.

Na de opleiding voor uitvaartbegeleiding te Zwolle ben ik werkzaam geweest bij een grote uitvaartonderneming. Met aandacht en rust sta ik u bij en verzorg de uitvaart van A tot Z. Samen bespreken wij uw wensen en ik zal u begeleiden om de keuzes rondom de uitvaart te maken. Ik behoud het overzicht en heb een scherp oog voor detail, zodat u en uw naasten  goed en waardig afscheid kunnen nemen.

Ik ondersteun u graag bij uitvaarten in Weesp, Diemen, Duivendrecht, Abcoude en omstreken, maar kan u uiteraard ook van dienst zijn buiten deze regio.  Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken voor een persoonlijke ontmoeting? Neem vooral contact met mij op.